For our Dutch Members…

As I said a few posts Cindy and Caroline are organising a get together for you (and anyone in the Netherlands at the time) they have put together the following letter and await your reply….

Hallo allemaal,

Op 15 augustus j.l. hebben de Engelse BDWF-ers een geslaagde meeting gehad. Uit de Facebook berichten bleek dat het een erg gezellig evenement moet zijn geweest en een aantal Nederlandse leden bedachten dat het misschien ook wel leuk was om zoiets voor de Nederlanders te organiseren en daarom schrijf ik, Caroline Kok, via Herman deze email.

Wij willen namelijk ook zoiets hier in Nederland organiseren. Wij zaten te denken om een leuke zaterdagmiddag in Utrecht te organiseren omdat deze plaats centraal gelegen is en zowel met de auto als met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken is voor iedereen.

We hebben een leuke stadswandeling van ca. 3km gevonden voor degene die dat eventueel zouden willen doen. Ook zitten we te denken om een quiz te organiseren en een diashow met foto’s van BDWF, Nijmegen etc. te houden (mocht u foto’s hebben!?). Mochten er mensen zijn die dat willen dan kunnen we misschien na afloop nog een hapje eten. De drankjes en eventueel het etentje zijn voor eigen rekening. Wanneer jullie nog andere idee├źn hebben dan zijn die natuurlijk altijd welkom!

Omdat dit de eerste keer is dat we zoiets willen organiseren hier in Nederland, willen we eerst weten of er voldoende interesse voor is! Lijkt het u leuk om een keer een gezellige middag met andere BDWF-ers te hebben? Stuur dan voor 23 september een email naar: nicami1974@hotmail.com

Na een inventarisatie ontvangt u daarna een email met verdere gegevens!

Wat we graag van u willen weten:

– Zou u willen komen als de datum u uitkomt? Zo ja, met hoeveel personen?

– Komt u dan alleen gezellig wat drinken of blijft u dan ook eten?

Het lijkt ons hartstikke leuk en hopelijk zien wij elkaar in Utrecht. Wij zien uw reactie dan ook graag tegemoet!
Met vriendelijke groeten,
Caroline Kok & Cindy Snijders

About webmaster

for the Dutch webpage go to www.bdwf.nl
This entry was posted in 2012 Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *